मंगलवार, 5 अक्तूबर 2010

Shri Hanumat Shakti Jagran Anusthan Shri Shiva Mandir Eindhoven

Shri Hanumat Shakti Jagran Anusthan Shri Shiva Mandir Eindhoven
Vrijdag 22 oktober 19.00–21.00 uur
Het zou heel fijn zijn als in Ayodhya /India, de geboorte plaats van Bhagwan Shri Ram, een tempel gebouwd zou kunnen worden. Hiervoor hebben wij een bijeenkomst georganiseerd in de Shri Shiva Mandir Eindhoven. Wij willen uw steun vragen voor dit mooie doel door samen met ons 5 x de Shri Hanuman Chalisa te gaan reciteren. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, deel te nemen aan de recitaties en tevens de zegen van Shri Hanuman Ji te ontvangen.
Uw aanwezigheid zal zeer op prijs gesteld worden.
Shri Hanumat Shakti Jagran Samiti Nederland
Stichting Shri Sanatan Dharma Nederland
Plaats: Shri Shiva Mandir Eindhoven
Vlokhovenseweg 41
5625 WT Eindhoven

Pandit Nandoe Tewarie 040 - 2837278, 0641431836
Pandit D.P. Sewnandan 040 - 24 81 333
Pandit Shankar Upadhyay 0647334747
muhurta@hotmail.com

1 टिप्पणी:

  1. OPROEP : GEZOCHT ONDERNEMENDE VRIJWILLIGERS DIE EEN UITDAGING WILLEN AANGAAN!!!

    Beste lezer,

    Sinds enkele jaren ben ik een inwoner van de gemeente Haarlemmermeer (Haarlem eo/Hoofddorp eo) en het is hier heerlijk wonen! Deze gemeente is klein maar er wonen veel hindoes en deze groep wordt steeds groter.
    Er is echter 1 ding wat ik mis in deze gemeente, en dat zijn de reguliere bezoekjes (op korte afstand) aan een hindoetempel die ik vroeger in de grote stad wel had.

    Dit heeft geleid tot de vraag of er meerderen zijn die dit zo ervaren en of er mandir bezoekers zijn die het prettig zouden vinden als er een hindoetempel in de buurt opgericht zou worden.

    Om dit uit te zoeken ben ik gestart met het zoeken naar ondernemende hindoe gelovigen die graag willen meewerken aan het oprichten van een mandir tempel in Haarlemmermeer. Het idee is om eerst op kleine schaal en op eenvoudige wijze een simpele start te maken. Dit betekent geen nieuwbouwproject maar op zoek gaan naar een reeds bestaande geschikte locatie in Haarlemmermeer en hier wekelijks hindoe activiteiten (poojas etc) laten verrichten. Het doel is om de bewoners (lees: jonge gezinnen maar vooral ook ouderen) van Haarlemmermeer een mogelijkheid te bieden om dichtbij huis (zonder lange reistijd met auto) een pooja bij te kunnen wonen en je eigen cultuur en geloof te beleven.

    Om dit plan uit te kunnen voeren is het van belang dat er een groepje wordt gevormd van mensen die kennis van zaken hebben, vooral ondernemend zijn, een flinke doorzettingsvermogen hebben en het belang van ons cultuur en geloof onderschrijft.

    Ik ben op zoek naar mensen die bereidt zijn om vrije tijd te spenderen en op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren voor hindoestanen en de hindoestaanse geloof en cultuur in Haarlemmermeer eo.

    Mijn vraag is daarom:
    Wil jij hieraan meewerken neem dan snel contact op met mandierhaarlemmermeer@gmail.com!

    जवाब देंहटाएं